Skip to main content

Vijfde editie van het Limburgs Culinair Gala

Op maandagavond 9 oktober organiseert BBB Maastricht in samenwerking met Chapeau Magazine en Vermaat Group het Limburgs Culinair Gala in MECC Maastricht. Een bijzondere gastronomische avond vol met entertainment. Aan het einde van de avond is er nog een afterparty met DJ. Aan tafel veel bekende gezichten uit de Limburgse gastronomie onder wie niet alleen veel sterrenchefs met hun teams, maar ook eigenaren van bekende brasseries en eetcafés plus belangrijke horecaleveranciers en hun relaties.

Het 4-gangendiner wordt verzorgd door verschillende sterrenchefs vanuit de regio. Tussen de gangen door wordt onder andere de award voor ‘Beste Jong Talent Keuken’ en ‘Beste Jong Talent Bediening’ uitgereikt. Ook wordt de winnaar van de ‘Horeca Inspiratie Trofee’ deze avond bekend gemaakt.

Drie bekende Limburgse tweesterrenchefs nemen het voor-, tussen-, en hoofdgerecht voor hun rekening:  Guido Braeken (**) van restaurant Julemont (**) in Château Wittem, Ralf Berendsen van La Butte aux Bois (**) in Lanaken en Hans van Wolde van Brut 172 in Reijmerstok. Voor het dessert komt de bekende Belgische chef-patissier Roger van Damme van Het Gebaar (*) speciaal naar Maastricht.

Reserveer nu je stoel of tafel

De prijs per persoon voor de hele avond, inclusief aperitief, begeleidende wijnen, water, koffie, friandises en goodiebag bedraagt 265 euro. Te reserveren via deze link. Bekijk hier ook onze sponsorpakketten.

Leave a Reply