Ga met Eijsink voor procesoptimalisatie

Boeken, bestellen, bereiden, bedienen, bemensen, betalen, binden, beheren: dat regelen wij van A tot Z. Eijsink ontwikkelt ijzersterke software waarmee we ondernemen gemakkelijker maken. Júist nu. Denk aan reserveringssoftware waarmee gasten eenvoudig online hun reservering kunnen doorgeven. QR-bestellen, waarbij gasten met hun eigen smartphone de QR-code op tafel scannen, hun bestelling doorgeven en direct online betalen. Bestelsites om het bezorgen en afhalen van maaltijden mogelijk te maken. Maar natuurlijk ook kassasystemen, personeelsplanning en bar- en keukenautomatisering. Van eetcafé op de hoek tot franchiseketen, lunchroom tot strandpaviljoen, grand café tot (inter)nationaal sterrenrestaurant: we kunnen iedere ondernemer helpen om het beste eruit te halen.

 “2020 is aan alle kanten een bizar jaar, maar ook met belangrijke lichtpunten. Zo veel creativiteit en bevlogenheid in de horeca, die slagkracht om van een moeilijke situatie het beste te maken. De afgelopen periode hebben we met veel ondernemers gesproken over wat zij nu nodig hebben, over wat voor hen het verschil kan maken – en hoe wij daarbij kunnen helpen. Het draait meer dan ooit om het optimaliseren en controleren van het hele proces. De gast van A tot Z gastvrijheid bieden en tegelijkertijd je omzet maximaliseren. Integreren, optimaliseren en profiteren, daarbij kunnen we jou als ondernemer ondersteunen. Hoe? Dat laten we je met plezier zien op de beursvloer!”

 Neem contact op met Eijsink via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bezoek ons 12 t/m 14 oktober tijdens de BBB Maastricht bij stand FF.640.


Print